Kansainvälisen ikääntyneiden päivän 1.10.18 haaste

Seniori? Ikääntynyt? Eläkeläinen? Vanhus?

Mikä edellä mainituista sinä tunnet olevasi? Vai tuntuuko, ettei mikään edellisistä nimityksistä täsmää?

Maanantaina 1.10.18 vietetään kansainvälistä ikääntyneiden päivää. Kanta-Hämeen Hengitys ry haastaa päivän kunniaksi kaikki Hattulan alueen seniori-ikäiset yhteiseen liikunnalliseen tapahtumaan Hattulan Mierolan sillan alueelle osoittamaan, että ikä on pelkkiä numeroita.

Tule mukaan liikkumaan ja osoittamaan yhdessä, kuinka paljon voimaa, vireyttä ja vahvuutta ikävuodet voivat tuoda tullessaan. Ohjelmassa on yhteinen ohjattu jumppa klo 11.00- 11.45 sekä erilaisia toiminnallisia pisteitä, joilla sinun on mahdollista saada tietoa omasta toimintakyvystäsi sekä siitä, kuinka toimintakykyä voi ja kannattaa pitää yllä.

Tartu haasteeseen ja haasta mukaan myös ystäväsi. Kävijöiden kesken arvomme hyvinvointi- lahjakortin.

Kyseessä on maksuton tapahtuma, ei ennakkoilmoittautumista.

Tapahtuman osoite: Ventolantie 2, 13720 Hattula.

Lisätietoja tapahtumasta saat: toimisto@kanta-hameen-hengitys.fi tai 0400 164 021

 www.kanta-hameen-hengitys.fi