Kanta-Hämeen järjestöneuvottelukunta aloitti toimintansa

 

Maanantaina 13.5.2019 Kanta-Häme liittyi niiden maakuntien joukkoon, joissa toimii järjestöjen neuvottelukunta, kun Kanta-Hämeen järjestöneuvottelukunta kokoontui historiallisen ensimmäisen kerran Hämeenlinnassa.

Kanta-Hämeen järjestöneuvottelukunta valitsi kokouksessa itselleen puheenjohtajiston ja päätti mm. järjestöstrategian laadinnan aloittamisesta.

Neuvottelukunnan puheenjohtajaksi valittiin Jukka Mansikkaniemi Forssan seudulta, 1. varapuheenjohtajaksi Sini Stolt Hämeenlinnan seudulta ja 2. varapuheenjohtajaksi Eeva Liisa Hellsten Riihimäen seudulta. Neuvottelukunnan sihteeriksi valittiin Sara Löyttyjärvi.

Alun perin neuvottelukunta suunniteltiin osaksi uuden maakunnan toimintaa ja rakenteita. Uudistuksen kaatumisen vuoksi yhteistyötä järjestöjen ja yhdistysten kanssa ei saada osaksi maakunnallisia strategioita ja ohjelmia. Muuttuneessa tilanteessa Kanta-Hämeen järjestöneuvottelukunta katsoi tarpeelliseksi aloittaa oman maakunnallisen järjestöstrategian valmistelu. Järjestöstrategialla ja sen valmisteluprosessilla luodaan yhdistysten ja järjestöjen yhteinen näkemys nykytilanteesta ja yhteistyön tarpeista. Lisäksi valmistaudutaan tuleviin uudistuksiin.

 

Lisätietoja Kanta-Hämeen järjestöneuvottelukunnasta, mm. tämänhetkinen kokoonpano: https://www.meidanhame.fi/yhdistyksille/kanta-hameen-jarjestoyhteistyo/kanta-hameen-jarjestoneuvottelukunta/

 

Lisätietoja:
Sara Löyttyjärvi                                                     050-5645991                              sara.loyttyjarvi@hameensetlementti.fi
Järjestöpäällikkö
Kanta-Hämeen Järjestöyhteistyö (Meidän Häme –hanke ja Hämeenlinnan seudun järjestöyhteistyö