Tukihenkilöiden peruskoulutus syksyllä 2019

Tukihenkilöiden peruskoulutus

Forssassa syksyllä 2019, 12.9.-5.12.

Kurssin järjestää Forssan Seudun Mielenterveysseura. Tukihenkilökoulutus on Suomen Mielenterveysseuran mallin mukainen. Tukihenkilönä toimit yksilötukisuhteessa arjen rinnallakulkijana tai ryhmänohjaajana. Tarjoamme samalla myös mahdollisuuden uuteen ja mielekkääseen harrastukseen! Yhdistyksenä panostamme mielen hyvinvointiin, eli tuemme ihmisten arjessa jaksamista erilaisin tavoin. Järjestämme myös asiantuntijaluentoja ja koulutuksia. Tervetuloa tutustumaan myös muuhun toimintaamme!

Koulutuspäivät torstai-iltaisin syys- joulukuussa 2019, pääsääntöisesti klo 17.00-20.00 Forssan Seudun Mielenterveysseuran tiloissa.

 

KOULUTUKSEEN OSALLISTUMINEN ON MAKSUTONTA. Koulutus sisältää tutustumista yhdistyksemme toimintaan. Olet etsimämme ihminen jos tulet toimeen toisten ihmisten kanssa kulttuuritaustasta, maailmankuvasta tai uskomusmaailmasta riippumatta, olet halukas kohtaamaan uusia ihmisiä ja valmis sitoutumaan arjen rinnallakulkijaksi. Tukihenkilötyö tarjoaa myös mielekkään harrastuksen ja mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Tukihenkilöille tarjoamme työnohjauksen ja mahdollisuuden laadukkaisiin lisäkoulutuksiin.

Osallistujat valitaan haastattelujen pohjalta, paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu haastatteluun viimeistään maanantaihin 4.9.2018 mennessä.

Lataa koulutuksen mainos tästä

Lisätietoja FSMS:n verkkosivuilta