meidanhame.fi palvelun kautta tapahtumat myös Häme Eventsiin ja Kumppanuustalon sivuille

 

Häme Events (ent. Tavastia Events)

meidanhame.fi -palveluun ilmoitetut tapahtumat nousevat näkyviin myös Häme Eventsin sivulle ja sen tapahtumatietokantaa hyödyntäville muille sivustoille, kuten esim. Hämeenlinnan kaupungin nettisivujen tapahtumakalenteri. Jotta meidanhame.fi -palveluun ilmoitettu tapahtuma näkyy myös Häme Eventsissä, pitää huolehtia, että kaikki tarpeelliset tietokentät on täytetty ja tapahtumapaikan osoite on kirjoitettu oikeassa muodossa.

Ohjeet lisätään meidanhame.fi -sivustolle piakkoin ja ne kannattaakin lukea huolella, jotta nosto onnistuu varmasti. Ohjeet löytyvät jatkossä täältä. Huomioithan, että tämä koskee vain tapahtumia. Toimintaa-kohtaan ilmoitettuja ryhmä yms. toimintoja tämä lisäys ei koske.

Lisätietoa Häme Eventsistä voi lukea tästä.

 

Hämeenlinnan Kumppanuustalo

Tapahtumien ja ryhmätoiminnan lisääminen tapahtuu Hämeenlinnan Kumppanuustalon verkkosivuille meidanhame.fi -sivuston kautta jatkossa. Tapahtumille ja ryhmätoiminnalle on luotu omat sivut.

Kun lisäät oman tapahtumasi tai toiminnan meidanhame.fi-sivustolle ja lisäät asiasana/toiminnan aihe kohtaan sanan: ”hämeenlinnankumppanuustalo”, se nousee automaattisesti myös Kumppanuustalon sivulle. Eli yhdellä ilmoituksella saat toimintasi näkymään sekä meidanhame.fi-sivuston ja Kumppanuustalon tapahtumakalenterissa.

Tarkemmat ohjeet löytyvät Kumppanuustalon sivulta sekä meidanhame.fi-sivun ohjeista.

Sivuille tervetulleita kaikki sellainen toiminta, joka tapahtuu Hämeenlinnan Kumppanuustalolla.

 

Lisätietoja meidanhame.fi-ylläpidolta: meidanhame(at)hameensetlementti.fi tai 050 564 5991