Hämeenlinnan Seudun Sydänyhdistyksen jäsentiedote 2/2019

Hämeenlinnan Seudun Sydänyhdistys ry.

Syksyn 2019 jäsentiedote on ilmestynyt. Tiedotteessa esitellään Sydänyhdistyksen keskeisimmät syksyn toiminnot. Syksyn toiminnassa on osin perinteistä ja osin uusia tapahtumia. Maailman sydänpäivä 29.9. on omistettu kasviksille ja Sydänliiton terveydenedistämiskampanjan teemana ovatkin kasvikset ja niiden käytön lisääminen.

Syksyn toiminnassa näkyy alueen potilasjärjestöjen yhteistyö monin tavoin. Syyskuussa järjestetään alueen potilasjärjestöjen sekä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin, Sydänsairaalan Hämeenlinnan yksikön ja Hämeen ammattikorkeakoulun yhteistyönä Yksi elämä -terveystalkoiden terveysseminaari. Seminaari pidetään ti 17.9. klo 17.30-20 Hämeen korkeakoulukeskuksen auditoriossa. Siitä tarkempia tietoja löytyy yhdistyksen kotisivuilla olevasta jäsentiedotteesta (kotisivut osoitteessa http://sydanliitto.fi/hameenlinnanseutu). Odotamme seminaariin runsasta osanottoa.

Tulevan syksyn liikuntatarjonnassamme näkyvät perinteisten Sydänyhdistyksen omien liikuntaryhmien lisäksi myös Kanta-Hämeen Hengitys ry:n ja AVH-yhdistys ry:n kanssa yhteistyössä toteutuvia liikunnan kursseja. Nämä ryhmät ovat avoimia kaikkien kolmen yhdistyksen jäsenille.

Toivomme, että myös uudet jäsenehdokkaat ja muut toiminnasta kiinnostuneet löydätte syksyn toiminnastamme sellaisia Teitä kiinnostavia toimintamuotoja, joihin haluatte lähteä mukaan.

Mikäli toivot yhteydenottoa laita viesti sähköpostiini tk.luopajarvi@gmail.com.

Tervetuloa aktiiviseen syksyyn!

Timo Luopajärvi, puheenjohtaja