Kylä Kahvilat & HYTE-hetket jatkuvat vuonna 2020

HYTE-hetket tuovat hyvinvointiin ja terveyteen liittyvää tietoutta asukkaiden lähelle, kylätaloille ja asukastuville. HYTE-hetket toteutetaan kyläkahvien yhteydessä ja yhteistyössä eri toimijoiden kesken. Niissä on tärkeää myös rento yhdessä oleminen ja tutustuminen. HYTE-hetket ja kyläkahvilat ovat avoimia ja maksuttomia kaikenikäisille.

Uudet kyläkahvilat ja HYTE-hetkien pitäjäjät ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!
Jos kiinnostuit järjestämään Hyte-hetkien, voit lukea lisää tai etsiä sopivaa kumppania täältä.

Yhteistyön taustalla toimivat Hämeen Kylät ry ja Hämeen Setlementin järjestöyhteistyö. Ilmoitathan Kyläkahvilanne ja HYTE-hetkenne toimisto@hameenkylat.fi. Hämeen Kylät ry kokoaa Hyte-hetkistä kuukausittain julkaistavat yhteiset some-ilmoitukset ja syöttää ne meidanhame.fi -sivuston tapahtumakalenteriin. Sieltä ne siirtyvät automaattisesti Tavastia Events -kalenteriin ja sitä hyödyntäville sivustoille. Kysy rohkeasti käynnistys-, viestintä-, mainostentekoapua kylaasiamies@hameenkylat.fi tai 0400 944 868.

KYLÄKAHVILA: Vapaaehtoiset järjestävät kyläkahvilan kylätalolla, asukastuvalla tai muussa yhteistilassa.
HYTE-HETKEN TARJOAA sosiaali- terveys- tai hyvinvointialan yhdistys, yrittäjä tai asiantuntija.