Hallitustreffit Riihimäen seudulla nyt myös Lopella

Riihimäen seudulla on vuodesta 2018 alkaen järjestetty 7 kertaa Hallitustreffejä 17.3.2020 mennessä Riihimäellä, Hausjärvellä ja nyt kyseisenä päivänä myös Lopella.

Hallitustreffit ovat seuraavanmuotoisia:

Alussa treffeille tulijat esitellään ja he kertovat heille tärkeistä asioista. Treffeilä on lisäksi joka kerralla luento tai työpaja yhdistystoimijoiden toivomasta aiheesta. Lopuksi seuraa treffikeskustelu, jonka aikana yhdistystoimijat saavat vastauksen kysymyksiinsä. Esim. 17.3.2020 Hallitustreffit järjestetään Lopella klo 17.30-19.30 aiheesta Hissipuhe ja vaikuttamisviestintä. Puhujavieraana Hämeen Setlementin kehittämispäällikkö Marianna Roine.

Haliltustreffien tarkoitus on vahvistaa yhdistystoimijoiden tietoutta heille tärkeistä aiheista. Tärkeässä asemassa on tiedonsaanti mutta myös aivan yhtä tärkeässä asemassa yhteinen jakaminen, kokeminen ja uusiin yhdistystoimijoihin tutustuminen. Tervetuloa mukaan!