Poikkeustilanteen huomioiminen

Poikkeustilanteen huomioiminen toiminnassa

Ilmoitattehan tapahtumia, joissa toteutuu hallituksen pandemiasuositukset.

Lue suositukset täältä: 

Yhteistyö kunnan kanssa on tärkeää. Joka seudulla kunnat ovat tehneet omia varautumissuunnitelmia. Kuntien varautumissuunnitelmat löytyvät usein kuntien kotisivujen etusivuilta. Mikäli sieltä ei löydy, selvitä kuka kirjoittaa kunnassa varautumissuunnitelmaa ja ota yhteys häneen tai vaihtoehtoisesti järjestökoordinaattoreihin joilla tieto myös on. Keräämme myös seudullisesti toimintakoostetta poikkeusaikana.

Yhteystiedot löytyvät täältä:

Poikkeustilanteessa on tärkeää saada tietoa siitä, mitä tukea ja toimintaa järjestöt tarjoavat. Näitä tietoja on nyt tärkeää koota keskitetysti tälle meidänhäme.fi-sivuille. Mikäli olet uusi ja haluat rekisteröityä ja tarvitset apua, pyydä sitä sähköpostitse järjestökoordinaattoreilta, ks. linkki yllä. Olemme teitä varten.