FinFamin tukea, vertaisryhmiä ja luentoja verkossa läheisille ja omaisille

FinFamin tukea, vertaisryhmiä ja luentoja verkossa läheisille ja omaisille

Huoli ja epävarmuus on entistä enemmän useamman ihmisen elämässä. Poikkeustilanteesta ja muuttuneesta arjesta huolimatta, tarjolla on edelleen vertaistukea, tietoa ja henkilökohtaista tukea. Pidetään yhdessä toivoa yllä!

Tähän uutiseen on koottuna FinFami-yhdistysten tarjoamaa etä- ja verkkotukea psyykkisesti oireilevien ja/tai päihteitä käyttävien läheisille ja omaisille. Yhteydenottamiseen ja osallistumiseen riittävät pelkkä huoli omasta tai läheisen voinnista: diagnoosia, lähetettä eikä yhdistyksen jäsenyyttä tarvita. Osallistua voit myös anonyymisti ja kaikki palvelut ovat maksuttomia. Lisätietoa www.finfamikantahame.fi

VERTAISRYHMÄT JA -KURSSIT VERKOSSA psyykkisesti oireilevien ja/tai päihteitä käyttävien läheisille

Löydät verkkoryhmät ja -kurssit osoitteesta: www.finfami.fi/verkkoryhmät/ Sivua päiviitetään sitä mukaa, kun uusia ryhmiä tulee, joten sivua kannattaa seurata.

Osallistuminen verkkoryhmiin on maksutonta ja edellyttää vain mahdollisuuden käyttää internetiä (ja live-ryhmissä tietokoneen, jossa on mikrofoni ja kaiuttimet). Osaan palveluista täytyy ensin rekisteröityä ja luoda maksuton tunnus, jotta voi osallistua. Tarpeen mukaan opastamme kirjautumisessa ja palveluiden käyttämisessä.

Esimerkiksi keskiviikko-iltaisin on avoin chat kaikille läheisille Tukinetissä klo 17-19 (chatit jatkuvat ainakin toukokuun loppuun asti, ei ennakkoilmoittautumista).

Muista myös uusi Mahdollisuuksia -verkkopalvelu osoitteessa: www.finfami.fi/mahdollisuuksia/

VERKKOLUENNOT kaikille kiinnostuneille

Verkkoluennot löydät osoitteesta: www.finfami.fi/verkkoluennot/ Sivulle päivittyy uusia luentoja jatkossakin, kannattaa seurata.

Luennot käsittelevät monipuolisesti mielenterveyteen liittyviä teemoja ja niitä voi maksuttomasti seurata livenä verkon välityksellä tai katsoa luentotallenteita, kun sinulle sopii. Luentoja on esimerkiksi seuraavista teemoista: psykoosi ja perheen hallintakeinot, parisuhde, kun perheessä on psyykkistä sairautta, ongelmallinen digipelaaminen, ahdistus ja ahdistuneisuushäiriöt, syömishäiriöt, masennus, trauma.

OMAISNEUVONTAA ON EDELLEEN SAATAVILLA

Henkilökohtaista tukea on edelleen saatavilla poikkeustilanteesta huolimatta. Puhelimitse on mahdollisuus jutella ja saada tukea arkisin. Voit soittaa, laittaa tekstiviestin tai varata ajan sähköisen ajanvarauskalenterin kautta osoitteessa: www.finfamikantahame.fi

Katja p. 040 455 2162 / katja@finfamikantahame.fi
Marjukka p. 040 455 2160 / marjukka@finfamikantahame.fi

Tukea on saatavilla, et jää yksin!