Forssan kaupungin www-sivuille avattu uusi osio koskien yhdistys- ja järjestöyhteistyötä

 

Forssan kaupungin Kestävää elinvoimaa -kaupunkistrategiassa pidetään vapaaehtoistyötä ja kolmatta sektoria koko kunnan voimavarana. Uudessa www-sivujen osiossa tarjotaan tietoa ja ohjeita yhteistyön mahdollisuuksista yhdistyksille ja järjestöille.

Kaupunki tukee yhdistyksien ja järjestöjen toimintaa eri keinoin. Toimijoihin pidetään yhteyttä ja uusia hankkeita suunnitellaan yhteistyössä kuntalaisten hyvinvoinnin hyödyksi. Forssassa tehdään paljon yhteistyötä järjestöjen ja yhdistysten kanssa. Forssan kaupunki ja paikallinen järjestötoimi jakavat tavoitteet kaupunkilaisten osallistamisen ja hyvinvoinnin lisäämisestä.

Yhdistys- ja järjestöyhteistyö sivun löydät täältä: https://www.forssa.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/yhdistys-ja-jarjestoyhteistyo/

Tämä uutinen Forssan kaupungin sivuilla löytyy tästä linkistä