Korona-sivu poistettu toistaiseksi

 

Kevään 2020 aikana meidanhame.fi palvelussa nostettiin esille yhdistysten toimintaa poikkeutilanteessa. Etänä ja verkossa tapahtuvalle toiminnalle perustettiin oma sivu, Tukea ja toimintaa Korona-tilanteen aikana, jonne ilmoitukset ja toiminta koottiin.

Kun kesän myötä rajoitukset alkavat pikku hiljaa vähenemään ja yhdistysten toiminta palautumaan normaaliin, erityiselle sivulle ei enää ole samalla tavalla tarvetta. Siksi sivu on otettu pois näkyviltä palvelun etusivulta.

Yhdistysten ilmoittama toiminta näkyy sivustolla normaaliin tapaan etusivun nostoissa ja listauksissa.

Mikäli poikkeustilanne palaa, korona-sivu palautetaan tarpeen mukaan taas näkyville etusivulle.

Tukea ja toimintaa Korona-tilanteen aikana -sivulle pääsee edelleen suoran linkin kautta ja sieltä löytyvät mm. valtakunnalliset auttavat puhelimet chatit.