Elokuvakilpailu alle 30-vuotiaille

Elokuvakilpailu alle 30-vuotiaille

Kino Tavast ry:llä on meneillään lyhytelokuvakilpailu alle 30-vuotiaille. Kilpailun löyhänä teemana on vapaus. Sarjoja on alle 15-vuotiaille, 15 – 19-vuotiaille ja 20 – 29 -vuotiaille. Elokuvia voi jo tehdä, mutta niitä voi lähettää järjestäjille vasta loka – joulukuussa. Koko kilpailu päättyy 31.12.2020. Palkinnot (1000 €) jaetaan seuraavan vuoden puolella ja parhaita elokuvia esitetään Hitusen hämyä -festivaalilla.

Nyt haetaan elokuvia, joiden kesto on 1 – 10 minuuttia. Työt voivat olla dokumentteja, fiktioita, animaatioita tai musiikkivideoita, joiden musiikiksi suositellaan omaa tuotantoa.

Osallistua voivat Kanta-Hämeessä asuvat, opiskelevat, työssä käyvät tai lomailevat nuoret. Myös muualla asuvat voivat osallistua, jos elokuva on kuvattu Kanta-Hämeessä.

Kilpailun tuomareina toimivat elokuvaaja Jarkko T. Laine, elokuvaaja Saija Mäki-Nevala ja tuottaja-ohjaaja Miika Hakala. Tarkemmat kilpailusäännöt ja vinkkejä kilpailuteeman käsittelyyn ja elokuvan rakenteeseen voi lukea kilpailun kotisivulta.

Edellisen kilpailun palkitut elokuvat täältä.