Muutama paikka vapaana lasten Rec-elokuvaviikolle 6.-10.7.

Muutama paikka vapaana lasten Rec-elokuvaviikolle 6.-10.7.

Elokuvanystävien yhdistys Kino Tavast ry järjestää Hämeenlinnassa kesän toisen Rec-elokuvaviikon 6.-10.7. yhteistyökumppaneinaan Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Arx ja Aimokoulu. Viikko on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka ovat iältään 9 – 13 -vuotiaita ja kiinnostuneita käsikirjoittamisesta, kuvaamisesta, näyttelemisestä, ohjaamisesta, äänittämisestä ja editoimisesta – kaikesta elokuvan tekoon liittyvästä. Ennakko-osaamista ei vaadita.

Viikon aikana osallistujat pääsevät pienryhmissä tekemään oman elokuvan alusta loppuun saakka. Päivittäin työskennellään klo 9 – 15. Ohjaajina toimivat ammattilaiset, animaattori Kaisa Lenkkeri, elokuvaaja Saija Mäki-Nevala ja medianomi Risto Huovinen.

Peruutusten vuoksi viikolle on vielä mahdollista päästä mukaan, kun ilmoittautuu viimeistään perjantaina 26.6. Viikon hintaan (100 €) sisältyy lämmin ruoka ja välipala. Toiminnassa noudatetaan  lastenkulttuurikeskuksen kesätoiminnalle luomia turvallisuuskriteerejä ja työskennellään ulkona mahdollisimman paljon. Ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Lisätietoja Kino Tavast ry:n kotisivulta.