Kino Tavast esittää yli 20 elokuvaa syksyn aikana

Kino Tavast esittää yli 20 elokuvaa syksyn aikana

Kino Tavastin syysohjelmisto on pyörähtänyt jo elokuun lopulla käyntiin. Näytökset jatkuvat joulukuulle saakka. Muutamaa myöhemmin ilmoitettavaa lisäystä lukuunottamatta kausiohjelmistoon voi tutustua blogissamme. Sekä Kansallisen audiovisuaalisen instituutin aluesarjaa että pohjoismaista sarjaa on esitelty tarkemmin kotisivullamme julkaistussa artikkelissa.

Oireisena näytöksiin ei voi tulla. Myös enimmäiskatsojamääriä on tiputettu yli 50 – 60 % ja katsojat voivat istua turvaetäisyyksien (1 – 2 metriä) päässä toisistaan. Lippuja myymme vain verkkokaupastamme ja lipuntarkastajamme käyttävät maskia. Seuraamme epidemiatilanteen kehittymistä ja tarvittaessa täsmennämme katsojien turvaohjeita, jotka löytyvät kotisivultamme.

Syyskauden elokuvista iältään vanhin elokuva on Hitusen hämyä -festivaalilla esitettävä Michael Curtisin Captain Blood (1935). Kolmekymmentäluvusta alkaen esitämme elokuvia kaikilta vuosikymmeniltä aina viime vuoteen saakka. Syksyn ohjelmistoa seuraamalla saa jo pienen elokuvahistoriamatkan kunkin elokuvavuosikymmenen tyyleihin, lajeihin ja ohjaajiin.

Seuraavat näytökset ovat 15.9. Austen-filmatisointi Roger Michelin Viisasteleva sydän (1995), 29.9. yhdeksänkertainen Oscar-voittaja Bernardo Bertoluccin Kiinaan sijoittuva Viimeinen keisari (1987) ja 5.10. islantilainen Hafsteinn Gunnar Sigurðssonin musta komedia Under the Tree (2017). Viimeinen Museo Militariassa, ensimmäiset Bio Rexissä.

Osta liput Kino Tavastin verkkokaupasta.

Jos sinulla ei ole älykännykkää eikä tulostinta, voit ostaa verkkokaupasta lahjakortin (käyttöaika 2 vuotta) ja varata lippuja yksittäisiin näytöksiin lahjakortin mukana tulevasta puhelinnumerosta arkipäivisin klo 12 – 13. Yhteyttä verkkokaupan ongelmatilanteissa voi ottaa myös yhteystietolomakkeella.