Kanta-Hämeeseen suunnitellaan OLKA-toimintaa – vastaa kyselyihin

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri ja Hämeen Setlementti ry ovat suunnitelleet yhteistyössä OLKA-toiminnan aloittamista ja kehittämistä. Tarkoitus on avata yhteistyössä Kanta-Hämeen keskussairaalaan OLKA-piste ja hakea rahoitusta OLKA-toiminnan kehittämiseen.

EJY ry ja HUS ovat yhdessä kehittäneet OLKA-toimintamallin ja koordinoivat valtakunnallista OLKA-verkostoa. OLKA-toimintaa on useissa yliopistollisissa sairaaloissa ja keskussairaaloissa Suomessa.  Lisätietoja OLKA-toiminnasta kyselyssä ja tällä sivulla: www.olkatoiminta.fi

Käynnissä kyselyt OLKA-toiminnan tarpeista niin yhdistysten ja järjestöjen näkökulmasta kuin asiakkaille.

Kyselyt ovat vastattavissa 18.12.2020 asti.

***
Kysely yhdistyksille OLKA-toiminnan kehittämisestä Kanta-Hämeessä

Tämä kyselyn avulla kartoitamme alueen järjestöjen ajatuksia, toiveita ja mahdollisuuksia lähteä mukaan kehitettävään toimintaan. Hyödynnämme vastauksia toiminnan suunnittelussa. Kysely on vastattavissa 18.12.2020 asti.

Yhdistyksille ja järjestöille suunnattuun kyselyyn päädee tästä linkistä

***
Kysely asiakkaille OLKA-toiminnan kehittämisestä Kanta-Hämeessä

Tämän kyselyn avulla selvitämme palveluita käyttävien asiakkaiden ajatuksia ja toiveita kehitettävään toimintaan liittyen. Hyödynnämme vastauksia toiminnan suunnittelussa. Kysely on vastattavissa 18.12.2020 asti.

Asiakkaille suunnattuun kyselyyn pääset tästä linkistä

***