Järjestöt haastavat kuntavaaliehdokkaita tutustumaan niiden toimintaan!

Kanta-Hämeen järjestöt toimivat aktiivisesti kuntalaisten osallisuuden ja hyvinvoinnin eteen. Tulevia kuntapäättäjiä kannustetaan nyt tutustumaan oman kunnan järjestöjen toimintaan ja yhteistyömahdollisuuksiin.

Juuri julkaistussa videossa esitellään järjestö- ja vapaaehtoistyötä, mitä järjestöt eri henkilöille merkitsevät ja miten järjestötyö auttaa arjessa, sosiaalisten suhteiden rakentamisessa, työllistymisessä ja vaikuttamisessa. Keskeinen teema videolla kuultavissa kommenteissa on, että järjestöissä toimiminen parantaa ihmisen hyvinvointia ja terveyttä sekä tuo apua monille.

Mukana on myös Kanta-Hämeestä kriisiviestinnän asiantuntija Katleena Kortesuo.

Videosta on tiedotettu kaikille Kanta-Hämeen kuntien puolueille sähköpostitse ja videota jaetaan myös sosiaalisen median kautta. Tarkoituksena on, että tulevat kuntien päättäjät tuntisivat oman kuntansa järjestökenttää ja ottaisivat yhteyksiä järjestöihin. Näin päättäjät ja järjestöt pystyvät toimimaan entistä paremmin yhdessä kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Kanta-Hämeen video on katsottavissa tämän uutisen lopussa ja seuraavilla sivuilla:
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=UY2c4Jz31-0 
Facebook: https://www.facebook.com/kantahameenjarjestot
Instagram: https://www.instagram.com/khjarjestot/

Kanta-Hämeen järjestövideo on osa laajempaa järjestövideoiden sarjaa, jossa on tehty maakuntakohtaisia videoita. Videot on toteuttanut joensuulainen viestintätoimisto Rookie Communications Oy yhteistyössä sosiaaliturvayhdistysten neuvottelukunta Sotunetin kanssa. Videoiden tuottajana on toiminut Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry. Kaikki videot ovat katsottavissa maakuntien verkostojärjestöjen nettisivuilta www.verkostojarjestot.fi.

Käynnissä on lisäksi Kanta-Hämeen järjestöneuvottelukunnan kunnille ja kuntayhtymille tekemään aloitteeseen liittyvä kampanja Järjestöystävällinen kunta -mallista. Lisätietoa aloitteesta meidanhame.fi sivuilta ja kampanjaan pääsee tutustumaan Kanta-Hämeen järjestöt Facebook ja Instagram -tileillä, joiden linkit löytyvät yltä.

Meidanhame.fi -sivuilta löydätte tietoa mm. Kanta-Hämeessä toimivista järjestöistä ja niiden toiminnasta: www.meidanhame.fi

 

Lisätietoja:
Hämeen Setlementti ry
Heli Laurikainen
heli.laurikainen@hameensetlementti.fi
050 452 2412

 

Asiasanat

järjestötoiminta, vapaaehtoistoiminta,