Tuki- ja ohjauspistetoimintaan haetaan työntekijää

Hämeen Setlementti ry hakee järjestösuunnittelijaa tuki- ja ohjauspistetoiminnan koordinointiin.

Tuki- ja ohjauspistetoiminta koostuu perusterveydenhuollossa sijaitsevista Tuki- ja ohjauspisteistä sekä eri kohtaamispaikoissa järjestettävistä terveystietotuvista. Ne ovat kaikille avoimia matalan kynnyksen pisteitä, joissa järjestöt tarjoavat hyvinvointia ja terveyttä edistävää tietoa, kertovat toiminnastaan ja tarjoamastaan vertaistuesta.

Järjestösuunnittelijan työtehtäviin sisältyy mm.  pääterveysaseman tuki- ja ohjauspisteen aukipitäminen, teemahetkien ja terveystietotupien suunnittelu ja sopiminen, järjestöjen materiaalien tilaaminen ja jakaminen pisteillä, pääterveysaseman vapaaehtoistoiminnan koordinointi ja yhteistyö terveyspalvelujen kanssa.

Lue tarkemmin TE-palvelujen sivuilta.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme viimeistään 31.5.2021 klo 12 mennessä sähköpostilla osoitteeseen heli.laurikainen@hameensetlementti.fi (otsikoksi TOPI-hakemus).