OLKA Hämeenlinna järjestää yhdistyksille infotilaisuuden verkossa ma 14.6.

Hämeen Setlementissä käynnistyi toukokuun alussa kolmevuotinen OLKA®-hanke. OLKA on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. Toiminnan tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA on HUSin ja EJY ry:n kehittämä toimintamalli. Voit lukea toiminnasta lisää osoitteessa www.olkatoiminta.fi.

Maanantaina 14.6. kello 15-17 järjestetään toiminnasta kiinnostuneille avoin infotilaisuus verkossa OTE-tiimin kokouksen yhteydessä. Mikäli järjestösi on kiinnostunut toimimaan lähempänä asiakasta Kanta-Hämeen Keskussairaalalla tai olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta sairaalassa, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Saat osallistumislinkin tilaisuuteen ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset: Miika Peltonen, miika.peltonen@hameensetlementti.fi // 050 553 3033