Janakkalan kunnan sivuille yhdistykset meidanhame.fi-palvelun kautta

 

Janakkalan kunnan verkkosivuille yhdistysten yhteystiedot nousevat nyt meidanhame.fi-sivuston kautta automaattisesti. Kunta hyödyntää sivuston mahdollisuutta nostaa yhdistysten tietoja leijukkeen avulla suoraan omalle sivulle. Janakkalan kunta on nyt toinen Kanta-Hämeen kunnista, joka on ottanut mahdollisuuden käyttöönsä. Myös Hämeenlinnan kaupunki hyödyntää meidanhame.fi-sivustoa.

Näin syksyn tullessa on erityisen hyvä aika käydä päivittämässä yhdistyksesi yhteys- ja toimintatiedot, jotta sivulla olevat tiedot ovat ajan tasalla ja asukkaat löytävät mukaan toimintaan.

Meidanhame.fi-sivusto on maksuton palvelu yhdistyksille tiedottaa omasta toiminnasta. Tavoitteena on, että asukkaat löytäisivät mukaan toimintaan ja kuntien työntekijät tutustuisivat eri järjestöihin.

Sivustolle rekisteröitymällä käyttäjätunnukset, jolla yhdistyksen tietoja voi lisätä ja päivittää. Apua ja opastusta on tarjolla, olethan siis yhteydessä, mikäli kaipaat apua tai on kysyttävää sivustoon liittyen: heli.laurikainen@hameensetlementti.fi tai 050 452 2412.
Sivuston ylläpidosta vastaa Hämeen Setlementti ry / järjestöyhteistyö.

 

Yhdistykset Janakkalan kunnan sivuilla.

Yhdistykset Hämeenlinnan kaupungin sivuilla.

 

Kunta – haluaisitko ottaa palvelun käyttöön?
Lue lisää leijukkeesta ja rajapintamahdollisuuksista.