OLKA-piste tarjoaa tietoa ja tukea

Hämeenlinnassa alkoi toukokuussa kolmevuotinen OLKA-hanke, jota toteutetaan yhteistyössä Kanta-Hämeen Sairaanhoitopiirin ja Hämeen Setlementin kesken. OLKA on EJY ry:n ja HUSin kehittämä valtakunnallinen toimintamalli, joka tuo koordinoidun järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan sairaalaympäristöön.

Syyskuussa Kanta-Hämeen Keskussairaalan pääaulaan avattiin OLKA-piste, jossa on saatavilla sairaalan asiakkaille ja heidän läheisilleen tietoa ja tukea yhdistyksien toiminnasta ja sairaalan palveluista. Pisteeltä voit saada esimerkiksi opastusta sairaalan sisällä oikeaan paikkaan tai vaikkapa yhdistyksien tuen oman hoitopolkusi varrelle. Myöhemmin syksyllä pisteellä järjestetään yhdistyksien teemapäiviä, joissa tarjotaan tietoa erilaisista teemoista.

OLKA-piste on avoinna maanantaista torstaihin kello 10-14. Lämpimästi tervetuloa!

Löydät OLKA Hämeenlinnan kotisivun täältä. Olemme myös Facebookissa ja Instagramissa. Pääset tilaamaan OLKA Hämeenlinnan uutiskirjeen tästä.

Tiedustelut: Miika Peltonen, puh. 050 553 3033, olka@hameensetlementti.fi

Asiasanat

OLKA, OLKA Hämeenlinna, järjestöyhteistyö,