Hämeenlinnan seudulla etsitään palkittavaksi vuoden 2021 vapaaehtoistoiminnan muotoa – kerro ehdotuksesi nyt!

Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkosto palkitsee seitsemännen kerran vuoden vapaaehtoistoiminnan muodon Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan seudulla. Palkitsemisen tarkoituksena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä alueella.

Erityisesti koronan aikana on vanhaa toimintaa muokattu uudelleen ja akuuttiin tarpeeseen on luotu uusia toimintoja, mikä on osoittanut vapaaehtoistoiminnan ketteryyden sopeutua erilaisiin yhteiskunnallisiin tilanteisiin. Valinnassa huomioidaankin ilolla myös kaikki uudet vapaaehtoistoiminnan muodot. Vapaaehtoistoiminnan merkitys ihmisten hyvinvoinnissa ja sen avulla toteutetut toiminnot ovat korostuneet pandemian eri vaiheissa ja varmasti vielä pitkään sen jälkeenkin.

Voittaja julkaistaan ja palkitaan Hämeen Ammattikorkeakoulun Järjestöpäivässä torstaina 18.2.2022. Yleisön ehdotuksista valinnan tekee paikallisista toimijoista, vaikuttajista sekä yksityishenkilöistä koottu tuomaristo. Aiempina vuosina tunnustuksen ovat saaneet Suomen Punaisen Ristin Hauhon osaston vapaaehtoistoiminta, Luetaan yhdessä -toiminta, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeenlinnan yhdistyksen vertaisryhmät, VIKTO ry, Hämeenlinnan seudun omaishoitajat ja läheiset ry sekä viimeisimpänä Akuutti Arkiapu -toiminta.

Mikä vapaaehtoistoiminnan muoto ansaitsee mielestäsi tänä vuonna kunniamaininnan? Hämeenlinnan seudun vapaaehtoistoiminnan verkosto palkitsee seitsemännen kerran vuoden vapaaehtoistoiminnan muodon Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan seudulla. Voittaja julkaistaan ja palkitaan HAMK:n järjestöpäivillä 18.2.2022. Otamme ehdotuksia vastaan tämän vuoden loppuun asti. Lähetä ehdotuksesi perusteluineen linkistä:

https://q.surveypal.com/Vapaaehtoistoiminto2021

 

Lisätietoa saat tarvittaessa:

Margit Adams
margit@hmlomaishoitajat.fi
Hämeenlinnan seudun omaishoitajat ja läheiset ry

Asiasanat

vapaaehtoistoiminta, vapaaehtoistoiminta palkinto, vapaaehtoistoiminta hämeenlinna,