meidanhame.fi uudistuu: palvelu tuo yhdistysten toiminnan lähellesi

kuvituskuva

meidanhame.fi on matkalla kohti uusia tuulia

meidanhame.fi-verkkopalvelun taustalla toimiva Toimeksi.fi-verkosto on rakentamassa käyttöönne uutta valtakunnallista verkkopalvelua, joka tuo alueellista yhdistystoimintaa entistä paremmin näkyväksi ja löydettäväksi. Työ on aloitettu koko verkoston yhteistyönä ja uusi palvelu on tarkoitus ottaa Kanta-Hämeessä käyttöön alkuvuoden 2022 aikana.

Uusi palvelu vastaa yhdistysten palautteeseen ja toiveiseen selkeästä verkkopalvelusta, joka helpottaa tiedon syöttämistä ja löytämistä, sekä mahdollistaa yhdistysten tiedon leviämisen muihin palveluihin ja osaksi uusien hyvinvointialueiden tietojärjestelmiä.

Uuden verkkopalvelun tavoitteena on innostaa ihmisiä osallistumaan järjestö- ja yhdistystoimintaan ja auttaa ihmisiä löytämään monipuolisen ja merkityksellisen järjestö- ja yhdistystoiminnan pariin ympäri Suomen.

Saatte meiltä tietoa uuteen palveluun siirtymisestä, sekä selkeät toimintaohjeet hyvissä ajoin ennen siirtymää. Verkkopalvelu tulee oleman helppokäyttöinen ja olemme tukenanne koko matkan ajan.

Seuraa järjestöyhteistyön uutiskirjettä, tiedotamme sen kautta muutosprosessista ja aikataulusta tarkemmin.

 

Usein kysytyt kysymykset – yhdistykset

Usein kysytyt kysymykset – julkinen sektori

 

Lisätietoja:

Heli Laurikainen

Hämeen Setlementti ry / järjestöyhteistyö

heli.laurikainen@hameensetlementti.fi

050 452 2412