poikkea meille päivän logo

Häme saa uuden ja ihan oman avoimien ovien päivän.

Poikkea meille! 5.7.2020 on tapahtuma, jolloin kuka tahansa voi kutsua ihmisiä kylään.

Silloin mielenkiintoiset vanhat rakennukset ja kivasti sisustetut kodit voivat avata ovensa tai persoonalliset puutarhat porttinsa. Silloin voi järjestää pop up kahvilan omalla pihalla tai kokata kylälounaan kylätalolla. Silloin voi lämmittää saunan halukkaille tai järjestää vaikka konsertin ladossa.

Kutsuja määrittelee itse sisällön, kellonajat, jolloin vieraat ovat tervetulleita ja sen, onko tapahtumaan (esim lounaalle) ennakko-ilmoittautuminen.

Kohteet kootaan tälle sivulle.

Päivä on sama kuin valtakunnallinen Avoimet Puutarhat –päivät, jolloin puutarhat voivat halutessaan ilmoittautua molempiin.

**************
Poikkea meille! –open houses event 5.7. welcomes you to visit some of the loveliest private homes and gardens of Häme.

Poikkea meille! -event offers a chance for anyone to showcase their home for visitors. Locals can proudly introduce their idyllic houses, beautiful gardens or unique interior decoration. They will also host variety of activities from meeting interesting pets to enjoying the local flavors at small pop-up coffee shops.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Kohteet

Nalpakan Alpakkatalli

Kuuslammintie 214, 14240 Janakkala
Klo 13-18

Vieraat pääsevät tutustumaan Nalpakan alpakoihin ja ”henkilökuntaan” sekä Karjalaistyyliseen pihapiiriin. Popup-kahvila ja mahdollisesti myös myynti&esittelykojuja


Matin ja Maijan Majatalo

Eteläkatu 5, 13100 Hämeenlinna
Klo 12-15

Tutustumista 100-vuotiaaseen Villa Vekkaan ja suosittuun majataloon. Tarjolla mehua ja pikkuleipiäPossumunkkikahvila Kalliossa, Tammelassa

Kalliontie 42, 30100, Tammela (Forssa)
Klo 11-18

Poikkea nauttimaan voilla leivotut, tuoreet possumunkit ja kahvit, idyllisellä tontilla, joenvarressa, Kallion kylässä. Kesäinen sunnuntaikahvila sijaitsee Tammelassa, Riihivalkaman koulua vastapäätä, kakkostien vieressä, sillan kupeessa. ( kahvila näkyy kakkostielle)

Tarjolla aitoja, käsintehtyjä possumunkkeja omenahillolla, kinkkupasteijoita ja glut.+ lakt. unelmatorttua, sekä kahvia, teetä ja mehua.
possumunkki 1,20  , kinkkupasteija 1,20  , unelmatorttupala 1,20 , kahvi/tee/mehu 1,-

Monelle tuttuja possuja on vuosien varrella löytynyt Hakkapeliittatorilta, Forssan torilta ja joulumarkkinoilta, ja niitä on ostettavissa nyt myös kotiin viemisiksi, kun vaan poikkeaa meille, puutarhakahvilaan. Possumunkkikahvila kohoaa yhdeksi päiväksi koivujen keskelle, syreenein ja kukkasin koristeltuun puutarhaan, marjapuskien ja puretun talon kivijalan ympäristöön.

Tule ja nauti puutarhakahvilan kesätunnelmasta!

Terveisin Ulla, Juuli ja Taavi

Huom.  Autojen pysäköinti Kalliontien varteen, polkupyörillä ihan pihaan asti, ja veneet joen rantaan. Myös koulun pihassa löytyy parkkipaikkoja, sieltä turvallisesti alikulkukäytävän kautta kävellen Kallionkylän tielle ja kahvilaan. Sateen sattuessa samalla tontilla ”Latokahvila” on auki.

 


Muokattu viimeksi: 25.02.2020