Tapahtumat


Tavataan Ahvenisto parkkipaikalla ja kävellään yhdessä kahden, kolmen tunnin lenkki Ahveniston maastossa. Varaa mukaan sään mukainen vaatetus ja jalkineet, sauvat ja omat eväät. Lenkin jälkeen sytytetään kodalla tulet makkaran paistoa varten ja tietysti voi myös mennä uimaan (ilman saunaa).


Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan unesta ja unen merkityksestä. Samalla saat tietoa Uniliiton toiminnasta ja kuulet viimeiset uutiset unilääketieteen päiviltä.


On ehkä hankalaa tiedostaa, milloin tavallinen perhesuhde on muuttunut niin sitovaksi hoivatilanteeksi, että sitä voidaan kutsua omaishoidoksi. Tule kuulemaan ja tutustumaan Hämeenlinnan Seudun Omaishoitajien toimintaan ja vertaistukeen.  


Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää. Jokainen voi auttaa, vaikka vain viisi minuuttia kerrallaan. Se riittää. Tule kuulemaan ja tutustumaan, miten HOPE ry kautta sinä pystyisit auttamaan lapsia ja nuoria.  


Open Mic on tilaisuus juuri Sinulle! Kahden minuutin sessiossa ehdit esittää mukavasti ajatuksiasi runon muodossa, räpäten tai muuten vain! Lämmittelijänä esikoisrunoilija Saara Berg, jolta ilmestyi ”Niin minä tipun taivaaseen” -runoteos syksyllä 2019. Kirjaa voi ostaa runoilijalta ihan omisteen kera illan Lue lisää…


Tervetuloa Yhdistystreffeille! Forssan Seudun Järjestösilta haluaa luoda tilaisuuksia vuoropuhelulle ja yhteistyön lisäämiselle. Siksi järjestämme kevään 2020 aikana neljä aamupäivän hetkeä, joihin yhdistykset ja niiden sidosryhmät voivat tulla tutustumaan, jakamaan kokemuksia ja oppimaan uutta. Jokaisilla treffeillä on oma teemansa, mutta jätämme Lue lisää…


Psoriasiksen oireita voidaan hoitaa monella tavalla, vaikkei tautia voida parantaa. Tule tutustumaan Hämeenlinnan Seudun Psoriasisyhdistyksen toimintaan ja hakemaan viimeiset vinkit psorinhoitoon.  


Yhteensä: 26