Avustushaun sparrausryhmä

17.01.2019 klo 17:00 - 19:00 / Kokous/tapaaminen / Kulttuuriyhdistys Kuvio ry

Yhdistys haluaa aktiivisesti kehittää toimintaansa ja vahvistaa alueen kulttuuria ja taidetta. Tämä mielessä vuonna 2019 aloitamme avustushaun sparrausryhmän tapaamiset. Ensimmäinen tapaaminen on tammikuussa torstaina 17.1.2018 klo 17.00, tee-/kahvikupin äärellä Kuvion toimistolla Saksankatu 1, Forssa.

Ilmoittaudu sparrausryhmään toimisto@kuvio.org Ilmoittautuminen tarvitaan, jotta osaamme varautua sopivalla tarjoilulla tai tilaisuus perutaan, jos ilmoittautuneita ei ole.

Sparrausryhmän tarkoituksena ja tavoitteena on, että toimijat kokoontuvat yhteen ja tuovat tietokoneensa mukanaan, ja yhdessä keskustellen ja toista tukien laadimme ja mietimme omia ja yhteisiä avustushakemuksia. Sparrausryhmässä saa teknistä tukea ja neuvoja hyvän hakemuksen kirjoittamiseen.

Ryhmän toiminta on vapaamuotoista ja keskustelevaa, tarkoituksena on auttaa avustushaussa koetuissa ongelmissa ja mahdollisesti tuoda yhteen henkilöitä, jotka voivat aloittaa yhteistyön tai yhdistää omien avustushakemustensa ideoita.

Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran Kuvion toimistolla, mutta jatkossa voimme sopia tapaamisia muihinkin Kuvion kuntiin ja mukaviin kahviloihin. Ryhmän tarkoituksena on vahvistaa yhdessä tekemistä ja alueen taidetta ja kulttuuria.

Ensimmäisessä tapaamisessa ideoimme ryhmälle myös hauskan nimen ja mietimme mahdollisuuksia ryhmän avoimelle keskustelulle somessa.

Vaihtoehtoinen kuvaus eri kielellä

Osoitteet

  • Kuvio ry:n toimisto

    Saksankatu 1, Forssa, Finland

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Forssa

Kuvio ry:n toimisto

Saksankatu 1, Forssa, Finland

Teemat

kulttuuri ja taide

Avainsanat

neuvonta, yhteistyö

Kohderyhmä

jäsenet, kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Järjestetään kielillä

Englanti

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan saavutettavuus

  • Pysäköintimahdollisuus
  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Tapahtuman kielet

Englanti

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen toimisto@kuvio.org