Mielenterveysstrategia kansalaisareenalla

21.10.2020 klo 13:00 - 15:00 / Muu / Ehkäisevä päihdetyö Hämeenlinna, A-klinikka Oy
Mielenterveysstrategia kansalaisareenalla – keskustelutilaisuus
keskiviikkona 21.10.2020 klo.13-15, osoitteessa www.radiojauho.com
Aiheena Uusi kansallinen mielenterveysstrategian ja itsemurhien ennaltaehkäisy Kanta-Hämeessä – Hämeenlinnan seudun näkökulmasta.

Rakenteet turvaavat hyvinvointia. Mitä on hyvä mielenterveysjohtaminen? Keskustelua palveluiden riittävyydestä ja saavutettavuudesta, läheisten huoli huomioiden. Miten ihmiset kokevat itsensä palveluverkostossa?

Järjestötyötä tarvitaan kuntien kumppaniksi lakisääteisten palvelujen tuottamiseen. Kokemusasiantuntijoiden ääni tulee varmistaa asiantuntijaryhmissä. Keskustelussa mukana kokemusasiantuntijat sekä Hämeenlinnan kaupungista Jukka Lindberg, sosiaali- ja terveysjohtaja, Sari Rautio, kaupunginhallituksen puheenjohtaja sekä Minna Porras, Henkisen hyvinvoinnin palvelupäällikkö.

Tulevaisuuden Sote-keskuksen ensiaskelista kertoo Johanna Hämäläinen, projektiasiantuntija Hämeen Liitosta. Mielenterveysosaamisen vahvistamiseksi kunnissa jätettiin valtionavustushankemus ”Mielenterveyttä ja digipalveluita Kanta-Hämeessä” -hanke. Hankkeen tilanteesta kertoo tutkijayliopettaja Pia Tamminen, HAMK.

Kansalaisareenan juontavat Paula Meskanen, koordinaattori Ehkäisevä päihdetyö A-klinikka Oy ja Marianna Roine, toiminnanjohtaja FinFami Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry. Yhteistyössä mukana Kino Wanhakop ja Mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasraati.

Livetilaisuus linkistä www.radiojauho.com

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Hämeenlinna

Teemat

edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, kokemusasiantuntijuus, kuntoutus- ja hoitopalvelut, mielenterveys, osallisuus, päihteet ja riippuvuudet, päivystys- ja kriisityö, sairastaminen, sosiaali ja terveys, vaikuttaminen, vertaistoiminta, vertaistuki, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, asiakkaat, järjestötoimijat, kaikille, kokemusasiantuntijat, kuntalaiset, kuntoutujat, läheiset ja omaiset, pitkäaikaissairaat, potilaat, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Tapahtuma on verkossa

www.radiojauho.com

Lisätiedot

Paula Meskanen, koordinaattori Ehkäisevä päihdetyö A-klinikka Oy,

paula.meskanen@a-klinikka.fi , p. 050-592 1455

Maranna Roine, toiminnanjohtaja (sij.) Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry,

marianna.roine@finfamikantahame.fi , p. 040 455 2161

 

 

Linkkejä

Facebook

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ei ennakkoilmoittautumista