Tietoa meidanhame.fi palvelusta


Meidanhame.fi -verkkopalvelu kokoaa yhteen tietoa järjestöistä, yhdistyksistä ja yhteisöstä sekä niiden toiminnasta Kanta-Hämeen alueella.

Asukkaille palvelu tarjoaa helpon tavan löytää tietoa toiminnasta, jota eri järjestöt, yhdistykset ja yhteisöt tarjoavat. Yhden sivuston alle koottu tieto on helppo löytää ja lähteä mukaan toimintaan palvelun kautta. Hakuominaisuuksilla voi hakea toimintaa alueen tai aiheen perusteella, joten palvelu toimii myös paikallistoiminnan löytämiseen.

Yhdistyksille palvelu tarjoaa ilmaisen kanavan tavoittaa omaa kohderyhmää. Sivustolla pystyy tiedottamaan esim. ryhmätoiminnasta, tapahtumista, koulutuksista tai vapaaehtoistehtävistä. Yhteisen sivuston kautta saadaan vahvempaa näkyvyyttä niin asukkaiden kuin viranomaistenkin suuntaan. Yhdistysten kesken sivusto toimii myös verkostoitumisen alustana. Sivustolta löytyy myös laajasti tietomateriaalia tukemaan yhdistysten toimintaa.

Viranomaisille palvelu tarjoaa tietolähteen, josta löytää yhdistyskentän palvelut osaksi asiakasohjausta. Sivuston kautta yhdistystoiminta tulee näkyville myös ja mahdollistaa yhteistyön eri tahojen kanssa aiempaa helpommin.

 

Osa toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuutta

Meidanhame.fi on osa valtakunnallista toimeksi.fi-verkostoa. Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuus on hyvinvointia edistävää yhdistystoimintaa ja -toimijoita esittelevä palvelu kansalaisille, yhdistyksille ja viranomaisille. Verkkopalvelukokonaisuus sisältää koko Suomen kattavan toimeksi.fi -verkkopalvelun sekä alueelliset rinnakkaisverkkopalvelut, kuten espoolaiset.fi. Toimeksi.fi -verkkopalvelukokonaisuutta rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

 Muokattu viimeksi: 22.07.2020