Forssan seudun Astma- ja Allergiayhdistys ry

Forssan seudun Astma- ja Allergiayhdistys ry on perustettu vuonna 1978 ja sen kotipaikka on Forssa. Yhdistys toimii Forssan, Jokioisten, Tammelan, Humppilan, Ypäjän ja Someron kuntien alueella. Forssan seudun Astma- ja Allergiayhdistys ry on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton paikallisyhdistys.

Forssan seudun Astma- ja Allergiayhdistys ry on kansanterveysjärjestö, jonka perustehtävänä on allergiaa ja astmaa sairastavien elämänlaadun parantaminen. Sen tarkoituksena on toimialueellaan tehdä työtä allergiasairauksien ehkäisemiseksi, allergiasairauksien aiheuttamien haittavaikutusten vähentämiseksi, valvoa allergiaa sairastavien yhteiskunnallisia etuja ja toimia heidän yhdyselimenään.

Yhdistyksen toimistolta voit käydä hakemassa ilmaisia esitteitä ja tuotenäytteitä, tutustua Allergia, Iho- ja Astma -lehteen sekä muuhun aiheeseen liittyvään materiaaliin. Toimistolla voit myös liittyä jäseneksi ja ilmoittautua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Julkinen hallinto, Eläkeläis- ja senioriyhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Lapsi- ja perheyhdistykset, Muut yhdistykset, Omais- ja läheisyhdistykset, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, teemapäivät ja -viikot, kansanterveys, tapahtuma, urheilu ja liikunta, virkistys, vertaistoiminta

Asiasanat

astma, allergia, anafylaksia, ihottuma, nuha, siitepölyallergia, hyvinvointi, terveys, koulutus

Kohderyhmä

asiakkaat, jäsenet, kaikille, kuntalaiset, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Osoite

    Vapaudenkatu 5 B 16, 30100 Forssa

Yhteystiedot

Kotikunta: Kanta-Häme
Sähköposti:
allergia.forssa@gmail.com
Puhelin: (03) 422 6480

Lisätietoa verkossa

Forssan seudun Astma- ja Allergiayhdistys ry

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Forssa, Jokioinen, Tammela, Humppila, Ypäjä, Somero

Osoite

Vapaudenkatu 5 B 16, 30100 Forssa