Hämeenlinnan Historiallinen Seura ry

Hämeenlinnan Historiallinen Seura on perustettu vuonna 2017. Tavoitteenamme on sytyttää yleisön kiinnostus menneisyyttä kohtaan. Yhdistyksen toiminta kattaa kaikki historian osa-alueet. Teemoiltaan monipuolisten luentosarjojen lisäksi Hämeenlinnan Historiallinen Seura järjestää muun muassa päiväretkiä ja konsertteja. Toiminnastamme löytyy lisätietoa kotisivuiltamme: https://hmlhs.wordpress.com/

Toimialueemme on Kanta-Häme, Lounais-Häme, Päijät-Häme ja Uusimaa sekä historiallisissa yhteyksissä Hämeenlinnan ja Uudenmaan lääni, mutta jäseneksi voi liittyä muualtakin. Tilaisuuksiimme on vapaa pääsy (ellei toisin mainita), ja jäsenet pääsevät retkille ja saavat konserttiohjelman alennettuun hintaan.

Yhdistyksen puheenjohtajana on Pekka Koskinen ja varapuheenjohtajana Merja Suoninen. Sihteerinä ja jäsenasiainhoitajana toimii Taneli Hiltunen. Jäsenasioissa ja muissa kysymyksissä voi ottaa yhteyttä Hiltuseen (taneli.hiltunen1@gmail.com) tai Koskiseen (pakoskinen1957@gmail.com).

Jäsenmaksu (työssäkäyvät 30 €, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 25 €) maksetaan tilillemme FI79 4260 0010 2995 08 Lammin Säästöpankkiin. Viestiksi ”Jäsenmaksu 2021”.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

perinteet, historia, sukuseurat

Asiasanat

aikamatka, kulttuurihistoria, paikallishistoria, Suomen historia, Pohjoismaiden historia, yleinen historia, sotahistoria, poliittinen historia

Kohderyhmä

kaikille, jäsenet

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Hauhontie 1735

Yhteystiedot

Kotikunta: Hämeenlinna
Sähköposti:
taneli.hiltunen1@gmail.com

Lisätietoa verkossa

Hämeenlinnan Historiallinen Seura ry

@HameenlinnanHistoriallinenSeura

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme, Päijät-Häme, Uusimaa

Kunta
Hämeenlinna

Postiosoite

Hauhontie 1735, Hämeenlinna, Suomi