Hämeenlinnan Retkeilijät

Hämeenlinnan Retkeilijät ry on alueensa retkeilyn ja luontoliikunnan harrastajien yhdistys. Osa seuralaisista on myös innokkaita kalastajia. HäRet on perustettu vuonna 1979 ja on yksi valtakunnallisen Työväen Retkeilyliiton jäsenseuroista.

Härettiläiset käyvät ympäri vuoden vaeltamassa, patikoimassa tai hiihtämässä oman maakunnan kohteiden lisäksi mm. Lapissa ja Pohjois-Karjalassa. Tukikohtina ovat liiton omat kämpät. Seuran perinteisiä vuotuisia tapahtumia ovat mm. hiihto- ja patikkaretket, Lapin vaellukset, pilkki- ja onkikisat, juhannusjuhlat ja kevään kämppätalkoot.

Hämeenlinnan Retkeilijöillä on kaksi omaa kämppää, toinen Padasjoen Taruksen maastossa ja toinen Hattulassa Vanajaniemessä. Kämpillä käydään oleilemassa ja päiväretkillä, järjestetään erilaisia tapahtumia tai saunotaan, ja ne ovat marja-, sieni- ja kalaretkien ruokailu- ja levähdyspaikkoja.

Seurassa on kaiken ikäisiä jäseniä, jäsenmäärä on viime vuodet ollut noin sata. Retkeilijöiden uutisia voi seurata mm. Facebookin sivulla Hämeenlinnan Retkeilijät. Jäseneksi pääsee ottamalla yhteyttä johtokuntaan, esimerkiksi sähköpostilla hameenlinnanretkeilijat(at)gmail.com.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Harrasteyhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, retkeily ja vaellus

Avainsanat

retkeily, patikointi, kalastus, liikunta, luontoretket

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • postiosoite

    Tyrvännöntie 467 14610 Lepaa

Yhteystiedot

Kotikunta: Hämeenlinna
Sähköposti:
hameenlinnanretkeilijat@gmail.com
Puhelin: 0405546168

Lisätietoa verkossa

HäRet Facebookissa

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Hämeenlinna, Hattula, Padasjoki

postiosoite

Tyrvännöntie 467, Hattula, Suomi