NAL Hämeenlinnan seutu ry

NAL Hämeenlinnan seutu ry, (aiemmin Hämeenlinnan seudun Nuorisoasunnot ry), on vuonna 1998 perustettu yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhdistys toimii nuorten asunto-olojen parantamiseksi Hämeenlinnassa rakentamalla ja vuokraamalla kohtuuhintaisia asuntoja itsenäistyville nuorille aikuisille. Nuorilla on mahdollisuus saada asumiseen ohjausta ja neuvontaa, mutta vuokra-asuntomme ovat aivan tavallisia asuntoja. Suuri osa asuntoihimme muuttavista asukkaistamme muuttaa ensimmäistä kertaa omaan asuntoon, joten tiedämme millaisia neuvoja nuori siinä tilanteessa tarvitsee. Yhdistys toteuttaa palvelunsa yhdessä sen kokonaan omistaman yhtiön Hämeen Kiinteistö- ja Nuorisopalvelut Oy:n kanssa. NAL Hämeenlinnan seutu ry kuuluu NAL Nuorisoasuntoliittoon. Nuorisoasuntoliitto ry eli NAL on vuonna 1971 perustettu nuorten asumisen edunvalvoja ja 24 paikallisen nuorisoasuntoyhdistyksen keskusliitto.

Yhdistyksessä työskentelee 3 työntekijää, toiminnanjohtaja, asumisohjaaja ja asukastoimintakoordinaattori. Vapaaehtoistoimijoille käynnistämme lokakuussa 2019  Asumisneuvonnan vapaaehtoistyöntekijän tehtävät. Asumisneuvonnan vapaaehtoistyöntekijä tekee käytännön kehitystyötä nuorten asumistaitojen parantamiseksi kevyellä toiminnallisella tavalla. Vapaaehtoinen työskentelee 1 – 4 tuntia kuukaudessa itsenäistyvän nuoren tukena, osallistuu vapaaehtoisen asumisneuvonnan tapaamisiin ja on ennen kaikkea nuorelle luotettava kannustaja.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Nuorisoyhdistykset

Teemat

yhteistyö ja verkostot, edunvalvonta, nuoruus, osallisuus, sosiaali ja terveys

Avainsanat

nuorisoasuntoliitto, nuorisoasuntoyhdistys, Asumisneuvonta, asumisviihtyvyys, asuminen, asukasdemokratia, asukastoiminta

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, lapset ja nuoret, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.)

Osoitteet

 • Postiosoite

  Suomen Kasarmi, rakennus 2, 13100 Hämeenlinna

 • Käyntiosoite

  Suomen Kasarmi, rakennus 2, 13100 Hämeenlinna

Yhteystiedot

Kotikunta: Hämeenlinna
Sähköposti:
jaakko.vesterberg@nalhameenlinnanseutu.fi
Puhelin: 0408696339

Lisätietoa verkossa

NAL Hämeenlinnan seutu ry

facebook

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Hämeenlinna, Hattula, Janakkala

Postiosoite

Suomen Kasarmit I, Hämeenlinna, Suomi

Käyntiosoite

Suomen Kasarmit I, Hämeenlinna, Suomi

Liitteet

 • Asumisneuvonnan vapaaehtoistyöntekijän

  Asumisneuvonnan vapaaehtoistyöntekijän tehtäväkuvaus
  Lataa tiedosto