Humppilan maa- ja kotitalousnaiset

Olemme osa valtakunnallista naisten neuvontajärjestöä, joka tarjoaa toimintaa Humppilan alueella. Jäsenemme ovat ihmisiä, jotka asuvat maaseudulla, joiden juuret ovat maalla tai joille maaseudun asiat ovat muuten sydäntä lähellä.

Olemme mukana laajassa verkostossa, joka toiminnallaan edistää maaseudun elinvoimaisuutta. Tarjoamme paikan yhdessä tekemiselle ja olemiselle. Meille tärkeitä asioita ovat yhteisöllisyys, hyvinvointi, virkistäytyminen, kodin asiat, lähiruoka, – maisema ja -ympäristö, luonto, maaseutu ja pienyrittäjyys.

Pyrimme järjestämään juuri sellaista toimintaa kuin jäsenemme toivovat. Tällä hetkellä kokoonnumme säännöllisesti kuukauden toisena tiistaina käsityöiltaan (Asemantie 3) ja kuukauden viimeisenä keskiviikkona novellikoukkuun (Humppilan kirjasto). Yhdistyksellämme on kangaspuut, joita voi halutessaan käyttää. Lisäksi yhdistyksellämme on hyvä valikoima vuokrattavia astioita suurempiinkin juhliin.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Harrasteyhdistykset, Naisyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, kerhot, käden taidot, talkoot, teemapäivät ja -viikot, vapaaehtoisuus

Kohderyhmä

kaikille, naiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Asemantie 3, 31640 Humppila

  • Postiosoite

    Lasitehtaantie 114, 31640 Humppila

Yhteystiedot

Kotikunta: Humppila
Sähköposti:
humppilanmkn@gmail.com
Puhelin: 0400643013

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Humppila

Käyntiosoite

Asemantie 3, Humppila, Suomi

Postiosoite

Lasitehtaantie 114, Humppila, Suomi