Janakkalan Koirakerho ry.

Janakkalan Koirakerho – JANKK

JANKK on perustettu 1994 ja toimintamme tarkoituksena on edistää vastuullista koiraurheilu ja -harrastustoimintaa. Yhdistys järjestää toimintaan liittyvää valmennusta, koulutusta sekä kilpailutapahtumia. Yhdistys järjestää virallisia kokeita sekä kilpailuja noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Koulutuksemme sekä valmennuksemme käsittävät tällä hetkellä seuraavat lajit: agility, toko, rally-toko, koiratanssi ja nosework. Säännöllisten koulutusten lisäksi yhdistys järjestää lyhytkursseja sekä luentoja eri aiheista. Käytämme koirankoulutuksessa ainoastaan positiivisia menetelmiä ja edistämme vastuullista koiranpitoa sekä koirankoulutustaitoja.

Yhdistyksemme harjoitusalueena toimii JANKK-Areena Oy:n tilat. Käytössämme on lämmin tekonurmipohjainen halli ja kolme ulkokenttää.

Toimintamme perustuu jäsenien aktiiviseen talkootyöhön. Jäseneksi ovat tervetulleita niin juniorit, aikuiset sekä seniorit, meitä kaikkia yhdistää rakkaus koiriin.

 


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Harrasteyhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

urheilu ja liikunta, ympäristö, luonto ja eläimet, harrastus ja vapaa-aika

Asiasanat

koiraharrastus, koiraurheilu, agility, Nosework, rallytoko, toko, koiratanssi, kilpailutoiminta, harrastustoiminta, talkootoiminta, koulutustoiminta, luennot, tapahtumat, tilavuokraus, yhteistyö, vaikuttaminen

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Harjoitustilat

    Kiianlinnantie 11, Janakkala, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Janakkala
Sähköposti:
jankk.pj@gmail.com
Puhelin: 040 573 3838

Lisätietoa verkossa

Janakkalan Koirakerho

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Janakkala

Harjoitustilat

Kiianlinnantie 11, Janakkala, Suomi