Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry eli Jesy on perustettu jo vuonna 1994. Toimimme Forssassa, Jokioisilla, Tammelassa, Humppilassa ja Ypäjällä. Yhdistyksemme perustavoite on eläinten hyvinvoinnin edistäminen alueellamme ja tähän pyritään tiedottamalla, opastamalla ja jakamalla tietoa eläinten oikeasta, lain vaatimasta ja asianmukaisesta kohtelusta.

Jesy on itsenäinen, voittoa tavoittelematon organisaatio. Toimintamme tarkoitus on suojella kaikkia eläimiä huonolta kohtelulta ja tarpeettomalta kärsimykseltä, jota ihmiset ymmärtämöttymyyttään ja välinpitämättömyyttään voivat aiheuttaa. Yhdistyksemme toimii täysin vapaaehtoistyön voimin, josta ei makseta palkkioita. Toimintamme rahoitus perustuu lahjoituksiin, avustuksiin ja erilaisissa tapahtumissa saamiimme myyntivoittoihin. Kaikki tuotot menevät lyhentämättömänä alueemme eläinsuojelutyöhön sekä löytöeläinkodin toiminnan tukemiseen.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset

Teemat

ympäristö, luonto ja eläimet

Asiasanat

eläimet, eläinten oikeudet, eläinsuojelujärjestö, eläinsuojelu, kodittomat eläimet, lemmikkieläimet, luonnonvaraiset eläimet, kotieläimet, tuotantoeläimet

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Jokioinen, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Jokioinen
Sähköposti:
esy.jokioinen@gmail.com
Puhelin: 0400 945 840

Lisätietoa verkossa

Kotisivut

Facebook-sivu
Facebook-keskusteluryhmä
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Forssa, Jokioinen, Humppila, Tammela, Ypäjä

Jokioinen, Suomi