Kino Tavast ry

 

Olemme elokuvan ystäviä, katsojia, tekijöitä ja elokuvakasvattajia. Porukkaamme kuuluu kaikenikäistä väkeä. Järjestämme yhteistyössä eri tahojen kanssa elokuvanäytöksiä, -tapahtumia, -kursseja ja -keskusteluja. Ohjelmistomme rakentuu Hämeenlinnassa muuten varjoon ja unohduksiin jäävistä elokuvista. Haluamme monipuolistaa paikallista elokuvakulttuuria.

Edistämme paikallista elokuvakasvatusta järjestämällä koululaisnäytöksiä, lasten ja nuorten Rec-viikkoa ja Hitusen hämyä -elokuvakilpailun joka kolmas vuosi. Teemme yhteistyötä muiden elokuvakasvatus- ja kulttuuritahojen kanssa paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Kaikille avointa maksullista mutta edullista toimintaamme ovat muun muassa

Järjestämme myös pääsymaksuttomia näytäntöjä ja tilaisuuksia sekä toimintaa yhdistyksen jäsenille. Ota selvää meistä. Aloita verkkosivultamme. 

 


Palvelemme kielillä

Ruotsi, Englanti, Suomi

Toimiala

Muu, Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

kulttuuri ja taide, matkat ja vierailut, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet, osallisuus, talkoot, vaikuttaminen, verkkovertaistuki, digitaidot, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kerhot, lomat ja leirit

Asiasanat

elokuvafestivaali, elokuvakasvatus, elokuvanäytös, elokuvakerho, elokuvakulttuuri, art house -elokuva, elokuvayhteistyö, elokuvatapahtuma, elokuvanystävät, kurssit, opintopiirit

Kohderyhmä

kaikille, lapset ja nuoret, työttömät, eläkeläiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Hämeenlinna, Finland

Yhteystiedot

Kotikunta: Hämeenlinna
Sähköposti:
kinotavast@gmail.com

Lisätietoa verkossa

Verkkosivu

Hitusen hämyä -elokuvafestivaali

Facebook (yhdistys)
Facebook (Hitusen hämyä)
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Hämeenlinna

Hämeenlinna, Finland