Forssan seudun Järjestösilta

30.01.2019 - 31.12.2019 / Kokous/tapaaminen, Koulutus/seminaari, Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki

Toimintaa järjestetään

Kuukausittain:

Forssan Seudun Järjestösillan tarkoitus on yhdistää Forssan seutukunnan (Forssa, Jokioinen, Humppila, Ypäjä, Tammela) keskeisiä järjestötoimijoita, seurakunnan vapaaehtoistyötä sekä kuntien että sote-palveluedustajia ja sitä kautta kehittää ja tehostaa yhteistyötä eri sektoreiden välillä, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen perustein.

Toiminnan pitää vastata paikalliseen tarpeeseen, mutta se noudattelee myös Meidän Häme- hankkeen tavoitteita ja aikatauluja.

Tiimi toimii maakunnallisen Meidän Häme- ohjausryhmän ohessa paikallisemmin ja on tarvittaessa edustettuna seudullisissa työryhmissä.

Tiimi toimii jatkossa edustuksellisena osana Kanta-Hämeen järjestöasiain neuvottelukuntaa ja seudullisen järjestökentän viestintäelimenä ja edunvalvojana kunnallisilla- ja maakunnallisilla areenoilla.

Tiimi nostaa aktiivisesti esille paikallista yhdistystietoutta, asiantuntijuutta ja hyviä käytäntöjä omilla foorumeillaan ja näin tukee yhdistysten elinvoimaisuutta.

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Tammela, Forssa, Humppila, Jokioinen, Ypäjä

Teemat

edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, luottamustoiminta, osallisuus, sosiaali ja terveys, vaikuttaminen, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

Forssan seudun järjestöyhteistyön tiimi, Kanta-Hämeen järjestöyhteistyö, Kanta-Hämeen järjestöasiain neuvottelukunta, verkostoituminen, järjestöyhteistyö

Kohderyhmä

järjestötoimijat, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Lisätiedot

Niina Salo-Lehtinen

Järjestökoordinaattori

050 3559975

niina.salo-lehtinen@hameensetlementti.fi

fsjt@hameensetlementti.fi

Linkkejä

Forssan seudun yhteistyö

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Niina Salo-Lehtinen

Järjestökoordinaattori

050 3559975

niina.salo-lehtinen@hameensetlementti.fi

fsjt@hameensetlementti.fi