Janakkalan kunnan koronaohjepuhelin

24.03.2020 - 31.05.2020 / Muu

Toimintaa järjestetään

Ma
8-15
Ti
8-15
Ke
8-15
To
8-15
Pe
8-15

Ikäihmisille koronaohjepuhelin

Yli 70-vuotiaille kuntalaisille tarkoitetun korona-ohjepuhelimen, joka vastaa kysymyksiin koskien kotona selviytymistä poikkeustilanteen aikana.

Neuvontapuhelin toimii numerossa 03 680 1233 ma-pe klo 8-15. Numerossa ei ole käytössä takaisinsoittojärjestelmää, mutta pyrimme parhaamme mukaan soittamaan takaisin vastaamatta jääneisiin puheluihin.

Neuvontapuhelin on käytettävissä niissä arjen avun, neuvonnan ja ohjauksen tilanteissa, jotka aiheutuvat pandemiasta. Palvelua antavat kunnan muista palveluista siirretyt työntekijät, järjestöjen työntekijät ja vapaaehtoiset.

Kenelle apu on tarkoitettu?

Palvelu on tarkoitettu lähtökohtaisesti heille, joilla on vaikeuksia pärjätä itse tai joilla ei ole läheisapua omissa verkostoissaan. Erityisesti tämä koskee yli 70-vuotiaita, jotka asuvat kaukana palveluista ja jotka ovat karanteenissa tai sitä vastaavissa olosuhteissa sekä muille henkilöille, jotka eivät muuttuneessa tilanteessa koe pärjäävänsä.

Kunnan omat palvelut ovat myös käytössä

Janakkalan kunnan omat palvelunumerot ovat edelleen käytössä ja ne vastaavat edelleen pyyntöihin sosiaalihuollon palveluista ja palvelutarpeen arvioinnista.

Janakkalan Ikäkeskuksen asiakasohjauspuhelin 03 680 1883 palvelee ma-pe klo 8-16.

Voit myös aina ilmoittaa avuntarpeestasi sähköpostilla ikakeskus@janakkala.fi

Kanta-Hämeen sosiaalipäivystys palvelee edelleen vain tilanteissa, joissa on akuutti sosiaalihuollon tarve. Puhelinnumero sosiaalipäivystykseen on 03 6217100.

Lue tarkemmin kunnan verkkosivuilta:

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta

Apua ja vinkkejä poikkeustilanteeseen

 

 

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Janakkala

Teemat

päivystys- ja kriisityö

Avainsanat

korona, korona-apu