Riihimäen akuutti arkiapu

20.03.2020 - 31.05.2020 / Muu

Toimintaa järjestetään

Kun tarvitset koronan vuoksi ruoka- tai keskusteluapua

Palveluohjaus
p. 019 758 4364, puhelinaika arkisin kello 8–18, viikonloppuisin kello 10–14, muina aikoina voi jättää viestin puhelinvastaajaan
ähköpostiosoite: palveluneuvonta@riihimaki.fi

Akuutti arkiapu koronavirustilanteeseen
p. 050 576 1210 (vastuuhenkilö Hannele Mäki), varanumero 019 758 4645
sähköpostiosoite: akuutti.arkiapu@riihimaki.fi
Palvelunumero palvelee arkisin kello 9–15.
Akuutti arkiapu -palvelu on tarkoitettu lähtökohtaisesti niille kaupunkilaisille, joilla on vaikeuksia pärjätä itse tai joilla ei ole läheisapua omissa verkostoissaan. Erityisesti palvelu on tarkoitettu yli 70-vuotiaille tai kaupunkilaisille, jotka ovat karanteenia vastaavissa olosuhteissa. Lisäksi palvelua voivat hyödyntää lapsiperheet ja muut kaupunkilaiset, jotka kokevat arjen pärjäämisen vaikeana.
Muina aikoina voi olla yhteydessä sähköpostitse. Akuutti arkiapu on käytettävissä niissä arjen avun, neuvonnan ja ohjauksen tilanteissa, jotka johtuvat koronavirustilanteesta. Arkiapuun voi soittaa esimerkiksi kun tarvitsee neuvoja ja ohjausta, akuuttia kauppa- tai ruoka-apua tai kun arki alkaa ahdistaa ja kaipaa keskusteluapua.

Riihimäen seurakunta tarjoaa sekä henkistä että aineellista tukea kaupunkilaisille
Seurakunnan diakoniatyö keskittyy tällä hetkellä kahteen asiaan: ruoka-apuun ja henkiseen ja hengelliseen tukeen. Yhteyden työntekijään saa soittamalla diakoniatyön ajanvaraukseen maanantaina ja keskiviikkona kello 12–13, p. 050 592 3553. Vaihtoehtoisesti voi jättää soittopyynnön diakoniatyöntekijöille soittamalla kirkkoherranvirastoon, p. 019 7481.

 

Lue tarkemmin Riihimäen kaupungin sivuilta.

 

Älä jää yksin -puhelinpalvelu
Hyria säätiön palveluissa tuetaan ihmisiä, jotka ovat yhteiskunnassa haavoittuvassa asemassa esimerkiksi työttömyyden, heikon kielitaidon tai terveydentilansa vuoksi. Hyria säätiö on avannut ”Älä jää yksin” -puhelinpalvelun numeroon 020 690 752. Numerosta saa palveluneuvontaa ja ohjeita Hyrian sosiaaliohjaajilta, yksilövalmentajilta sekä etsiviltä nuorisotyön ohjaajilta.
Palvelu on avoinna ma ja pe klo 10–16 ja ti–to klo 10–18. Yhteyttä voi ottaa tai palveluun voi jättää soittopyynnön myös sähköpostilla alajaayksin@hyria.fi. Lisätietoa Hyrian verkkosivuilta.

 

 

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Riihimäki

Teemat

päivystys- ja kriisityö

Avainsanat

korona, korona-apu