Yhdessä liikkeelle -ryhmä liikunnan iloa etsiville.

11.05.2020 - 20.06.2020 / Harrasteryhmä, Koulutus/seminaari, Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä / Forssan seudun Astma- ja Allergiayhdistys ry

Toimintaa järjestetään

Kaipaatko vinkkejä liikkumisen aloitukseen? Jännittääkö liikkuminen sairauden kanssa? Eikö motivaatio riitä yksin liikkeelle lähtöön tai lopahtaako into alkuunsa? 

Pilotoimme touko-kesäkuussa uutta mallia, jonka tavoitteena on innostaa vähän liikkuvia jäseniämme liikkumaan vertaistuen voimin. Yhdessä liikkeelle -Facebook-ryhmä on suunnattu kaikille astmaa, allergiaa ja ihotauteja sairastaville ja varsinkin niille, joiden elämään liikunta ei vielä kuulu tai jotka kaipaavat uutta liikuntamotivaatiota tai joilla on vaikeuksia löytää sopivaa liikuntamuotoa sairauden takia. Liikunnan tuomat terveyshyödyt ovat tärkeitä kaikille, varsinkin pitkäaikaissairaille. Liikunta on myös tärkeässä osassa monen sairauden omahoitoa. Sairaus ei ole este liikunnalle, sinun pitää vain löytää se oma tapasi liikkua.

Yhdessä liikkeelle -ryhmä on ilmainen ja kaikille avoin. Kyseessä on kuuden viikon ”kurssi”, jonka aikana jaetaan vinkkejä liikkumisen aloitukseen ja liikuntamotivaation ylläpitoon, mutta vaihdetaan myös ajatuksia vertaisten kesken ja kannustetaan toinen toisiamme kohti terveellisempää, liikkuvampaa elämää.

Ryhmä on aloittanut  toimintansa 11.5. ja ohjattu toiminta jatkuu juhannukseen asti. Vetäjinä kurssilla ovat liikuntasuunnittelija Paula Lehtomäki, asiantuntija Kaisa Toikko sekä fysioterapeutti Jonna Toikko.

Jos liikkumisen aloitus kiinnostaa, mutta syystä tai toisesta liikkuminen on jäänyt vähemmälle, tämä ryhmä on sinulle! Koulutus on suunniteltu kuuden viikon kokonaisuudeksi, joten parhaan hyödyn saat olemalla mukana alusta loppuun, mutta kerkeät toki mukaan myös myöhemmin!

Liity nyt: https://www.facebook.com/groups/yhdessaliikkeelle/

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Forssa, Jokioinen, Tammela, Humppila, Ypäjä, Somero

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, urheilu ja liikunta, vertaistuki

Avainsanat

vertaistuki, koulutus, liikunta, astma, ryhmä, allergia, ihotaudi

Kohderyhmä

jäsenet, kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Järjestetään kielillä

Suomi

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tapahtuman kielet

Suomi

Ilmoittautumistiedot

Liity nyt: https://www.facebook.com/groups/yhdessaliikkeelle/