Harjoittelija Hämeenlinnan Kumppanuustaloon kesäksi

Työkokeilu/harjoittelu / Hämeen Setlementti ry

Haemme harjoittelijaa kesäksi Hämeenlinnan Kumppanuustaloon suunnittelemaan ja toteuttamaan Taiteiden yön Kumppanuustalossa toteutettavaa ohjelmakokonaisuutta. Hämeenlinnan Taiteiden yö on 30.8.2019.

Aiempi kokemus tapahtuman järjestämisestä on hyödyksi, mutta sitä ei vaadita. Tässä tehtävässä pääsee opettelemaan, mitä kaikkea tällaisen tapahtuman järjestämiseen ja ohjelman kokoamiseen liittyy.

Taiteiden yön toimintaa Kumppanuustalossa toteuttavat eri yhdistykset ja yksityiset henkilöt. Harjoittelijan tehtävän on koota ohjelma, sopia käytännön järjestelyistä toteuttajien kanssa ja tiedottaa Kumppanuustalon ohjelmasta (mm. nettisivut ja fb).

Harjoittelun ajankohta on mahdollista sopia niin, että osan viikoista harjoittelijaa tekee kesäkuussa ja osan elokuussa. Tai harjoittelu voi myös kestää koko kesän, joko täysiaikaisena tai muutaman työpäivän viikossa tahdilla. Toteuttamisen kannalta harjoittelijan työaika on tarpeen kesäkuussa suunnittelun osalta ja elokuussa käytännön järjestelyjen osalta. Taiteiden yön tapahtumapäivän ja kyseisen viikon tulee olla osa harjoitteluviikkoja.

Lisäksi harjoittelijalle voidaan kiinnostuksen kohteiden mukaan sopia työtehtäviä Hämeen Setlementin eri toimintoihin, niin Kumppanuustalossa kuin muissa Setlementin toimipisteissä.

Tehtävän tiedot

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Humanistinen ja kasvatusala, Sosiaali- terveys- ja liikunta-alat, Taide- ja kulttuuriala, Tehtävän suorittamisessa osaajan alalla ei ole merkitystä

Aloitus: 03.06.2019

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: alle 3 kk

Tarkka päättymispäivämäärä: 30.08.2019

Haku päättyy: 31.05.2019 16:00

Työaika

  • kokopäivätyö
  • osa-aikatyö

Sijainti

Alue
Kanta-Häme

Kunta
Hämeenlinna

Ilmoittaja

Sara Löyttyjärvi
050-5645991
sara.loyttyjarvi@hameensetlementti.fi
Hämeen Setlementti ry