Yhdistystoimintaa Hattulassa


Yhdistysrekisteriin kotipaikaksi on merkinnyt Hattulan 135 yhdistystä. Niiden lisäksi Hattula kuuluu seudullisten ja maakunnallisten yhdistysten toimialueeseen. Tarkemmin voit tutustua yhdistysten toimintaan oheisista linkeistä.

Hattulassa toimivia yhdistyksiä ja yhteisöjä     Toimintaa Hattulassa

 

Yhteistyö Hattulan kunnan kanssa

Hattulan kunnalla on menossa Yhdistykset yhdessä -hanke ja hanketyöntekijänä toimii Elina Sorvali.

Hankkeen avaustilaisuutta vietettiin 24.4.2019. Lisätietoa kunnansivuilta.

Silta-yhteistyöryhmässä Hattulan kunnan edustajana ovat yhteyspäällikkö Launo Haapamäki ja liikunta- ja vapaa-aikatoimen päällikkö Jari Salmela.

Kesäkuussa 2019 Hattulan kunnanhallitus valitsi järjestöyhdyshenkilöksi yhteyspäällikkö Launo Haapamäen ja varahenkilöksi liikunta- ja vapaa-aikatoimen päällikkö Jari Salmelan.

Hattulan kunta myöntää avustuksia pääasiassa kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja sosiaalityötä tekeville yhdistyksille. Avustusmuotona on perusavustus ja toimitila-avustus. Lisäksi kunta lainaa maksutta hattulalaisten yhdistysten käyttöön laitteistoja ja välineistöä ja tarjoaa kopiopalvelua yleishyödyllisille yhdistyksille. Tarkemmat ohjeet ja lisätiedot löytyvät Hattulan kunnan verkkosivuilta.

Lisäksi Hattulan nuorisotoimi jakaa vuosittain rahaa nuorten omiin toiminnallisiin ja yleishyödyllisiin projekteihin. Lisätiedot ja hakukaavakkeet löytyvät kunnan verkkosivuilta.

 


Muokattu viimeksi: 28.07.2020