HYTE-hetket kyläkahveilla


HYTE-hetket tuovat hyvinvointiin ja terveyteen liittyvää tietoutta asukkaiden lähelle, kylätaloilla ja asukastuville. HYTE-hetket toteutetaan kyläkahvien yhteydessä ja yhteistyössä eri toimijoiden kesken. Niissä on tärkeää myös rento yhdessä oleminen ja tutustuminen. HYTE-hetket ja kyläkahvilat ovat avoimia ja maksuttomia kaikenikäisille.

KYLÄKAHVILA: Kyläyhdistyksen tai vastaavan vapaaehtoiset järjestävät kyläkahvilan kylätalolla, asukastuvalla tai muussa yhteistilassa. Kulujen kattamiseksi on usein miten vapaaehtoinen kahvimaksu.

HYTE-HETKEN TARJOAA sosiaali- terveys- tai hyvinvointialan yhdistys, yrittäjä tai asiantuntija. HYTE-hetki voi olla lyhyt tietoisku keskusteluineen, demonstraatio, minijumppa tms. tai näitä kaikkia. HYTE-hetkessä saa lopuksi markkinoida omaa toimintaansa ja halutessaan myös myydä tuotteita ja palveluja pienimuotoisesti.

Yhteistyön taustalla toimivat Hämeen Setlementin järjestöyhteistyö ja Hämeen Kylät ry.

Lisätietoa voit lukea myös aloitustreffien materiaalista tai Hämeen Kylät ry:n Omalta kylältä Hämeessä -hankkeen loppujulkaisusta.

 

Haluasitko järjestää HYTE-hetken kyläkahveilla?
Voit etisiä sopivaa kylätaloa tai HYTE-hetken järjestäjää kiinnostuneiden yhdistysten ja muiden järjestäjien listauksista. Osa HYTE-hetkien järjestäjistä toimii koko Kanta-Hämeen alueella, osa paikallisemmin. Listaukset on koottu tämän mukaan.

HYTE-hetket kyläkahveilla teidotusmateriaalia voit ladata käyttöösi oheisista linkeistä:

KuppiSydan pdf

KuppiSydän jpg

Mainospohja 1

Mainospohja 2

Mainospohja tyhjä

Osallistujakysely

Hauluaisitko mukaan HYTE-hetket kyläkahveilla järjestäjien listaukseen?

Uudet järjestäjät ovat lämpimästi tervetulleita mukaan ja päivitämme listaa jatkossa uusien liittyessä mukaan. Voit ilmoittaa yhteystietosi Hämeen Kylät ry:n kyläasiamies Elina Leppäselle: kylaasiamies@hameenkylat.fi.Muokattu viimeksi: 27.05.2021