Järjestökartta

Järjestökartan tarkoitus on antaa kattava kokonaiskuva valitun alueen yhdistyksistä ja järjestöistä, niiden toimialoista, toiminnan sisällöstä, toteuttajista sekä rahoituksesta, ja antaa käsitys järjestötoiminnan vaikuttavuudesta ja tulevaisuudesta.

Järjestökartta palvelee niin järjestötoimijoita kuin alueen asukkaita ja ammattilaisia.

 

Järjestökartan toimintamalli on kuvattu innokylään

 

Järjestökartta 2022

Kanta-Hämeen yhdistyskyselyyn tuli yhteensä 152 vastausta. Kysely oli avoinna tammikuussa 2022. Toimintaa kuvaavat tiedot koskevat vuotta 2021.

Kysely oli suunnattu kaikille yhdistyksille, järjestöille ja seuroille, jotka toteuttivat toimintaa jossakin Kanta-Hämeen kunnista

Kanta-Hämeen yhdistyskysely toteutettiin nyt kolmannen kerran. Tämän vuoden kyselyyn otettiin mukaan erityisesti kysymyksiä, jotka kertovat yhdistysten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistämisestä.

Lataa Kanta-Hämeen Järjestökartta 2022 itsellesi tästä!

Järjestökartta 2020

Vuoden 2020 maakunnalliseen yhdistyskyselyyn vastasi 217 kantahämäläistä yhdistystä ja järjestöä. Kyselyssä kysyttiin vuoden 2019 tilasto-, toiminta- ja taloustietoja.

Tutustu vuoden 2020 järjestökarttaan tästä linkistä
Yllä olevasta linkistä avautuu järjestökartta prezi.com:ssa, jossa voit tutkia tietoja esityksen omassa järjestyksessä tai klikkailla ja tutustua haluamiisi kokonaisuuksiin. Järjestökartta toimii parhaiten tässä muodossa.

Jos haluat ladata järjestökartan pdf muodossa, niin se onnistuu tästä linkistä (pdf tidostona).

Yhdistyskyselyyn 2020 vastanneet yhdistykset

 

Järjestökartta 2019

Vuoden 2019 maakunnalliseen yhdistyskyselyyn vastasi 246 kantahämäläistä yhdistystä ja järjestöä. Kyselyssä kysyttiin vuoden 2018 tilasto-, toiminta- ja taloustietoja.

Tutustu vuoden 2019 järjestökarttaan tästä linkistäMuokattu viimeksi: 03.10.2022