Tukea toimintaan ja yhteistyöhön


 

Opastusta meidanhame.fi-yhdistystietopalvelun käyttöön

Hämeen Setlementin järjestöyhteistyön tiimi auttaa mielellään palvelun käytössä ja ongelmatilanteiden ratkomisessa. Ole tarvittaessa yhteydessä suoraan seutusi järjestökoordinaattoriin.
Järjestöykoordinaattorien yhteystiedot.

Ilmoitamme palvelun käyttökoulutuksista ja neuvontatilaisuuksista tämän sivuston tapahtumissa ja järjestöyhteistyön uutiskirjeissä.

 

Tietoa yhdistystoiminnan rahoitukseen

Yhdistyksille suunnattuun rahoitusoppaaseen on koottu tietoa eri avustus- ja rahoituslähteistä. Mukana on tutuista kuntien avustuksista lähtien aina säätiöiden ja ministeriöiden rahoituksiin asti avustusmuotoja. Oppaaseen on koottu suorat linkit rahoituksen myöntäjän sivuille, josta löytyy tarkempaa tietoa aikatauluista ja hakukriteereistä.

 

Kopiointi- ja tulostuspalvelu Hämeenlinnan seudulla

Hämenlinnan seudun järjestöyhteistyö tarjoaa kopiointi- ja tulostuspalvelua yhdistyksille Hämeenlinnan Kumppanuustalolla. Kopiointi ja tulostuspalvelusta veloitetaan 0,20€/sivu. Tarkemmin hinnat löytyvät Hämeenlinnan Kumppanuustalon sivuilta. Etukäteen on hyvä olla yhteydessä järjestöavustajaan ja sopia aika tulostusten tai kopioiden noutamiseen.

Anu-Pauliina Viitalaan, anupauliina.viitala(at)hameensetlementti.fi, 050 411 6476

 Muokattu viimeksi: 27.05.2021