Järjestöyhteistyön uutiskirje

 

Vuoden 2021 alusta lähtien Hämeen Setlementti ry:n järjestöyhteistyö viestii ajankohtaisista asioista järjestöyhteistyön uutiskirjeellä.

Kaksi kertaa kuussa ilmestyvä uutiskirje sisältää tietoa mm. Kanta-Hämeen Järjestöneuvottelukunnan ja yhteistyöverkostojen toiminnasta, tarjoaa vinkkejä yhteistyöhön ja järjestöjen toimintaan sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja tilaisuuksista.

Uutiskirje on suunnattu järjestöissä, yhdistyksissä ja julkisella sektorilla järjestöyhteistyötä tekeville työntekijöille sekä vapaaehtoisille. Kaikki kiinnostuneet voivat sen tilata omaan sähköpostiin.

Tilaa uutiskirje tilauslomakkeella.

Lue aiempia uutiskirjeitä.             

 

Osana uutiskirjettä välitämme mielellämme myös järjestöjen ja kumppaneiden tiedotteita, jotka on suunnattu järjestökentälle kuten:

  • yhdistyksille suunnatut tapahtumat ja koulutukset esim. yhdistysillat
  • sidosryhmien järjestöyhteistyötä koskevat tapahtumat
  • yhteistyökumppanin hakupyynnöt
  • vapaat toimitilat ja tilahaku
  • avustus- ja rahoitushaut

Toimita valmis teksti ja tiedosto tai linkki nettisivuillanne oleviin lisätietoihin, niin aihe voidaan julkaista uutiskirjeessä. Vuoden 2022 alusta Kanta-Hämeen uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa, aina kk 15. päivä. Lisättävä materiaali olisi hyvä lähettää pari arkipäivää etukäteen sähköpostitse elisa.jokinen@hameensetlementti.fi.

Tutustu tästä Järjestöyhteistyön uutiskirjeiden tietosuojaselosteeseen

 

Vuosina 2018-2020 Järjestöyhteistyö julkaisi sekä maakunnallista että seudullisia uutiskirjeitä.Vuoden 2021 alusta kirjeet yhdistyivät yhdeksi järestöyhteistyön uutiskirjeeksi. Voit tutustua vanhoihin uutiskirjeisiin alla olevasta arkistosta. Jos tilasit aiemmin seudullisia uutiskirjeitä, kannattaa nyt siirtyä tilaamaan järjestöyhteistyön uutiskirjettä. Jos aiemmin tilasit maakunnallista Kanta-Hämeen uutiskirjettä, saat jatkossa automaattisesti uutiskirjeen.Muokattu viimeksi: 18.01.2023